RICOVDT PERSONAL TRAINING

ER IS WERKELIJK NIETS MOOIER DAN

HET UITVOEREN VAN MIJN PASSIE

OP DE WERKVLOER EN DIT OP

EEN DAGELIJKSE BASIS MET

U TE MOGEN DELEN

DSC02719 2.jpg

OPLEIDINGEN

- Fitvak A

- Fitvak B

- T.O.P. Trainer A

- T.O.P. Trainer B

- Mylogenics Activation

- Mylogenics Release

- Mylogenics Rehab

- Personal Hormonal Profiler (PHP)

- Pain Free Performance Specialist (PPSC)

NLactief

NLactief

Overload Worldwide

Overload Worldwide

Overload Worldwide

Overload Worldwide

Overload Worldwide

Overload Worldwide

NASM 

OVER MIJ

Op 16-jarige leeftijd woog ik al 113 kg. De enige momenten dat ik het huis uit kwam was wanneer ik naar school of werk moest. Zodra ik hiermee klaar was, kwam ik direct richting huis om te gamen. De rest van de dag deed ik letterlijk niets anders en eerlijk gezegd haatte ik het. Ik had geen doel voor gedachten en was compleet mijn tijd aan het verdoen. Tegenwoordig is deze ‘leefstijl’ voor velen helaas vrij herkenbaar. 

 

Ik had toen de tijd nog geen enkel idee wat ik wilde gaan doen met mijn leven en zou nooit hebben geloofd dat ik zou zijn waar ik nu ben. Ik had er altijd over gedroomd om ‘in shape’ te zijn. Ik wist dat er genoeg manieren waren om de doelen te behalen die ik voor ogen had, maar ik was altijd te bang om de stappen daadwerkelijk te nemen. Het was zo erg dat ik school- en werkdagen oversloeg, omdat ik zo bewust was van mijn overgewicht. 

 

De druppel was toen ik op vakantie in Kroatië was met mijn ouders. Ik durfde niet eens te zwemmen zonder mijn t-shirt aan te houden. Dit was het punt waarop ik wist dat ik mijn leefstijl moest gaan veranderen en dat ik de enige was die dit kon doen voor mijzelf. Niemand anders.

 

Na deze vakantieperiode was ik er zo zeker van dat ik een verandering aan mijn leefstijl wilde maken, waardoor ik eindelijk ‘de schakelaar’ om had gezet. Ik ging met enorme motivatie naar de sportschool en lette netjes op mijn voeding. Door de jaren heen heb ik beide aspecten beetje bij beetje geperfectioneerd, waardoor het een gewoonte werd. Dit leed tot een enorme leefstijl verandering. Alleen al de gedachte om weer terug op het gewicht te komen waarop ik begon weerhield mij van de momenten waarin ik even geen zin had om te sporten of om ongezond voedsel te eten. 

 

Uiteraard zou ik liegen als ik zou zeggen dat alles vlekkeloos verliep. Ik heb veel ‘ups en downs’ gehad tijdens mijn transformatie. Het welbekende ‘yoyo-effect’ was dan ook zeker iets waar ik doorheen ging. Uiteindelijk door ‘trial-and-error’ en dus het zoeken naar de meest duurzame manier voor mijzelf heb ik tot de dag van vandaag gevonden wat voor mij werkt. 

 

Door deze transformatie heen heb ik mij gerealiseerd dat ik mensen wilde gaan helpen die met dezelfde problemen kampten. Wanneer ik iemand zie die ‘out of shape’ is, is er niets anders dat er door mijn hoofd heengaat dat zegt: ‘ik zou diegene echt willen helpen’. Ik weet namelijk dat als ik het kan, iedereen het kan. Ik zeg niet dat het makkelijk is, want het zal bloed, zweet en tranen kosten, maar uiteindelijk zal het het allemaal waard zijn. 

 

Ik ben trots op mijn eigen transformatie, maar vooral enorm blij dat ik mijn passie heb gevonden. Het uitvoeren van mijn passie op de werkvloer en dit op een dagelijkse basis te mogen doen is ongelofelijk gaaf en ik zou oprecht niets anders willen doen. 

 

Er wordt tegenwoordig teveel onzin verspreid over training en voeding, wat mij erg motiveert om de waarheid de wereld in te brengen. Door de jaren heen als personal trainer werd ik steeds meer gefrustreerd over de standaard in de fitness industrie. Ik werd moe van personal training studio’s die puur focussen op het financiële aspect van de business. 

 

De personal training standaard is extreem laag en redelijke training- en voedingsschema’s zijn moeilijk te vinden. Dit is waar ik een verandering in wil brengen. Ik ben van mening dat iedereen anders is en anders reageert op andere prikkels. Dit geldt voor zowel voeding en training. Dit is waarom iedereen een andere aanpak nodig heeft. 

 

Mijn werk is niet alleen mijn hobby, maar ook mijn grootste passie. Het horen van de succesverhalen van niet alleen cliënten, maar iedereen die een transformatie doorstaan heeft is geweldig om te horen. Na enorm veel tijd de hebben gestoken in het leren en uitvoeren van de ervaring, kennis en skills die ik door verschillende studies en opleidingen heb opgedaan, is het super om dit met iedereen te mogen delen.

2.png