RICOVDT PERSONAL TRAINING

AAN DE HAND VAN UW DOELEN WORDT EEN GEPERSONALISEERD PLAN

VAN AANPAK GEMAAKT 

Rvdt logo transparent black.png

DIENSTEN

Bij Ricovdt worden verschillende diensten aangeboden. Neem contact met mij op voor de tarieven en aanvullende informatie.

1-OP-1 PERSONAL TRAINING

Ervaar professionele 1-op

1 begeleiding, specifiek afgestemd op uw persoonlijke doelen. Alles draait om u en het in actie zetten van de meest duurzame manier die bij u past om uw doelen te bereiken.

1-OP-2 PERSONAL TRAINING

Ervaar professionele 1-op

2 begeleiding, specifiek afgestemd op de persoonlijke doelen van u en uw trainingsmaatje. Alles draait om u en het in actie zetten van de meest duurzame manier die bij u past om uw doelen te bereiken.

SMALL GROUP TRAINING

Ervaar professionele 1-op

3 of 1-op-4

begeleiding, specifiek afgestemd op de persoonlijke doelen van de groep. Alles draait om u en het in actie zetten van de meest duurzame manier die bij u past om uw doelen te bereiken.

BEHANDELING

U kunt bij mij terecht voor behandeling(en) gericht op preventie, (chronische) blessure(s) en prestatieverbetering.

 

Aan de hand van mijn behandeling ervaring, zal ik er voor zorgen dat u sterker wordt en weer pijnloos aan de gang kunt.

Klik hier voor meer informatie over de behandeling.

VOEDINGSPLAN

Weet u zelf al alle in's en out's van training, maar heeft u moeite met de voeding?

 

Ik zorg ervoor dat u een gepersonaliseerd en duurzaam voedingsplan krijgt inclusief wekelijkse check-up's en aanpassingen indien nodig. 

TRAININGSPLAN

Heeft u al enige ervaring met training, maar heeft u een plateau geraakt en/of wilt u uw training naar het volgende niveau slepen?

 

Ik zorg ervoor dat u een gepersonaliseerd en duurzaam trainingsplan krijgt inclusief wekelijkse check-up's en aanpassingen indien nodig. 

DSC02546 2.jpg

HET CONCEPT

Ervaar professionele begeleiding, specifiek afgestemd op uw persoonlijke doelen. Alles draait om u en het in actie zetten van de meest duurzame manier die bij u past om uw doelen te bereiken.

Samen met de trainer stelt u uw doel(en) vast tijdens het eerste gesprek: de kennismaking. Aan de hand van deze kennismaking zal een intakegesprek ingepland worden waarin verschillende gepersonaliseerde tests uitgevoerd worden om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huidige affiniteit met fitness.

Zodra alles vastgelegd is, kunnen we aan de slag. Er wordt op een enthousiaste, resultaatgerichte manier omgegaan met de cliënt. Naast de persoonlijke begeleiding op het gebied van training, gaan we dieper in op de externe factoren die een invloed hebben op uw leefstijl en het behalen van uw doelen. Denk hierbij aan voeding, slaap, functie van het orgaanstelsel, hormoonhuishouding, supplementen en nog veel meer. 

Door het verzamelen van deze factoren, kan ik nóg geïndividualiseerder met u aan de slag. Vanuit dit profiel wat geschetst word, kan ik samen met u te werk gaan om het lichaam zo optimaal en duurzaam mogelijk richting uw doelen te laten werken. 

Rvdt logo transparent black.png

PERSONALISATIE STAAT OP ÉÉN.

Ik ben van mening dat iedereen anders is en een andere aanpak vereist. Dit geldt voor zowel voeding als training. Personalisatie staat dus op één. U bepaald het doel. Ik sta klaar om de meest duurzame manier hiervoor te vinden en u daarin te ondersteunen en door het traject te begeleiden.

DE INTAKE

Of u nou als doel spieropbouw, vetverlies, verbeterde fysieke prestaties of gewoon goed in uw vel wilt zitten, ik ben er voor u. Om de juiste aanpak op te stellen, zitten er vaste onderdelen in de intake die ervoor zullen zorgen dat ik op de meest duurzame en gepersonaliseerde manier met u aan de slag kan. 

WARMING-UP

Aan de hand van een warming-up krijg u een duidelijk beeld van uw huidige affiniteit met fitness. De trainer geeft u een geïndividualiseerde warming-up om gericht op de meest duurzame manier richting uw doelen te werken.

BEWEGINGSSCREENING

U zult een bewegingsscreening doorgaan waarin ik u door verschillende bewegingspatronen laat bewegen om te kunnen bepalen hoe mobiel en flexibel u bent.

HORMOONEVALUATIE

U krijgt meer kennis en inzicht in uw hormonale balans door middel van een uitgebreide hormonale evaluatie bestaande uit een 12-punten huidplooimeting en supplementatie advies.

DSC02582 2.jpg

DOELGERICHTE BEGELEIDING

U komt met uw doel bij mij en ik zal ervoor zorgen dat u die bereikt. Het behalen van uw doelen wordt gedaan door middel van ondersteuning door onder anderen een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan, hormoonevaluatie, supplementatie advies en tot slot, spieractivatie- en herstel behandelingstechnieken. 

 

 

GEPERSONALISEERD PLAN

Ervaar professionele begeleiding, specifiek afgestemd op uw persoonlijke doelen.

 

Alles draait om u en het in actie zetten van de meest duurzame manier die bij u past om uw doelen te bereiken.

DOELGERICHTE AANPAK

Of u nou als doel spieropbouw, vetverlies, verbeterde fysieke prestaties of gewoon goed in uw vel wilt zitten, ik ben er voor u. 

 

Om de juiste aanpak op te stellen, zitten er vaste onderdelen in de intake die ervoor zullen zorgen dat ik op de meest duurzame en gepersonaliseerde manier met u aan de slag kan. 

SPIERACTIVATIE- EN HERSTEL BEHANDELINGSTECHNIEKEN

U kunt bij mij terecht voor behandeling(en) gericht op preventie, (chronische) blessure(s) en prestatieverbetering.

 

Aan de hand van mijn behandeling ervaring, zal ik er voor zorgen dat u sterker wordt en weer pijnloos aan de gang kunt.

MOTIVATIE DOOR EDUCATIE

Door het traject heen, zal ik u uitleggen wat training met uw lichaam doet en waarom ik voor een bepaalde aanpak kies.

 

Ik wil dat u de effecten van bepaalde implementaties door het traject heen leert, waardoor u door middel van deze kennis de nieuwe levensstijl gemakkelijker volhoudt.